Exclusieve Kerst Actie voor jou als lid van Modeltreinen Club

Trakteer jezelf op het mooiste cadeautje deze kerst…

“Gun Jezelf Het Prachtige Modelspoor Handboek, Droom Weg Deze Kerst En Bouw Eenvoudig Zelf Je Droomspoorbaan…”

Vraag je je weleens af hoe je zelf zo’n supergedetailleerde droombaan zou kunnen maken in de ruimte die je beschikbaar hebt? En ook nog eens binnen jouw budget?

… ongeacht hoe klein je ruimte of budget is?

Dan heb ik speciaal voor deze kerst waarschijnlijk goed nieuws voor je… Lees deze pagina goed door.

Je staat namelijk op het punt om kennis te maken met dé schat aan alle informatie om jouw eigen modelspoorbaan te realiseren!

Dat komt dus bóvenop alle waarde die je in de ledenomgeving van de Modelspoorclub krijgt.

Ik laat je tot in de kleinste details zien hoe je zelf eenvoudig een modelspoorbaan bouwt waar je ongelooflijk trots op gaat zijn. Droom de komende feestdagen heerlijk weg –zonder steeds je computer aan te zetten… Let maar op!

Van: Koen Kuypers

Betreft: Zelf je droom modelspoorbaan bouwen – zonder moeilijk gedoe

Beste modelspoorhobbyist,

Goed nieuws deze feestdagen voor leden van de Modeltreinen Club!

Mensen zoals jij dus. Waarschijnlijk lees je deze pagina omdat je van plan bent een modelspoorbaan te bouwen. Of je bent er al eentje aan het bouwen. Of (dat kan ook) je wilt je oude hobby nieuw leven inblazen of een bestaande baan verbeteren.

Wie je ook bent en waar je ook staat met je modelspoorbaan: je loopt altijd tegen allerlei ingewikkeld gedoe en moeilijke keuzes aan. Daarom zit je ook in de Modeltreinen Club natuurlijk.

Maar een aantal mensen in de Modeltreinen Club heeft aangegeven dat ze het heel prettig vinden om ook zo nu en dan iets van papier te lezen. Goed nieuws!

Waarom het de meeste mensen nooit lukt om een realistische modelspoorbaan te bouwen (zelfs niet met 5x zoveel geld en ruimte)

Het allerbelangrijkste om te weten, voor je überhaupt begint met je modelspoorhobby is: hoe wil je gaan genieten? Genieten van modeltreinen kan namelijk op vele manieren. Sommigen maken een zo mooi mogelijke baan, anderen willen zo veel mogelijk treinen laten rijden.

In al die jaren dat ik nu met deze fantastische hobby bezig ben, zie ik steeds weer hoe belangrijk en waardevol het is om je door anderen te laten inspireren.

Helaas gaat dat echter ook vaak fout – en ik wil je een welgemeend advies geven. Je komt in dit wereldje namelijk ook mensen tegen met een strakomlijnde mening over hoe jij je hobby moet invullen.

Als je daarin meegaat… Dan ga je heel erg je best doen op iets wat niet je eigen idee is. Je verliest je in de droom van een ander. En dan mislukt het of het wordt lang niet zo mooi als je had gehoopt of gedacht.

Zo gaat het gelukkig lang niet altijd!

Trek gewoon je eigen plan. Laat je inspireren door anderen, door tijdschriften of bijvoorbeeld internet. Maar… ook dat werkt niet altijd optimaal:

Q

Je hebt een idee voor een baan, koopt veel spullen maar na een paar weken ben je de motivatie kwijt: je hobbykamer propvol materialen maar je hebt geen idee hoe nu verder

Q

Je hebt een baanplan en inspiratie voor scenery, maar als je gaat bouwen… het komt allemaal net niet goed uit

Q

Je hebt een grote ruimte thuis en een fantastische modelspoorspecialist in de buurt en je hebt alle tijd van de wereld. Maar er zijn zoveel mogelijkheden… het duizelt je. Er is zoveel te vinden… Weken ben je bezig met plannen maken maar je weet niet goed waar te beginnen en uiteindelijk gebeurt er helemaal niks.

Zo jammer van alle tijd die je erin hebt gestopt.

En jammer van al het geld natuurlijk… wat had je daar niet allemaal voor kunnen doen?

Veel modelspoorhobbyisten en –liefhebbers zoals jij, worstelen hiermee.

Ze geven veel te veel geld uit. Ze steken er veel te veel tijd in. En ze komen maar niet tot mooie resultaten – en daar doe je het uiteindelijk voor, toch?

Gelukkig is er de Modeltreinen Club, waarvan jij ook lid bent. Daarmee voorkom je een hoop van dit leed en ongemak en vooral: verloren geld uitgeven.

Maar enkele leden van de club hebben aangegeven dat ze niet alles digitaal willen. Dat ze het fijn vinden om af en toe in een boek te bladeren.

Hoe het jou gaat lukken om exact de modelspoorbaan te bouwen die je wilt – zonder geld of tijd te verspillen

Stel je eens voor: je loopt over een beurs of je surft over het internet en ineens zie je een F*A*N*T*A*S*T*I*S*C*H*E modelspoorbaan. WOW! Meteen begin je plannen te maken…

De ideeën stromen door je hoofd. Je gaat schetsen. Je gaat zoeken en meten en je zet precies de juiste stappen om tot jouw idee te komen. Om tot jouw droom-modelspoorbaan te komen:

R

Je hebt rust in je hoofd en je agenda omdat je exact weet waar je op moet letten en welke keuzes je moet maken

R

Met veel plezier creëer je precies de baan die in je hoofd zit

R

Je geniet van elke minuut die je aan je modelspoorbaan ‘werkt’

R

De scenery is prachtig; de passie en liefde spatten ervan af – wat een mooie modelspoorbaan is dit!

R

Je investeert alleen in wat echt belangrijk is – je geeft dus geen dubbeltje te veel uit

R

Je baan staat stabiel en past goed in de ruimte die je hebt – je kunt alles comfortabel bereiken

R

Mensen die bij je langskomen bewonderen jouw spoorbaan en de manier waarop jij je treinen laat rijden

Waarom jij gewoon de modelspoorbaan van je dromen kunt bouwen…

Er zijn binnen de modelspoorhobby zoveel meningen en opvattingen: wie of wat moet je nou volgen? Wat is verstandig?

Misschien ben je bang om de verkeerde beslissingen te nemen. Dat is namelijk maar zó gebeurd – al een keer meegemaakt?

Misschien heb je op internet gezocht naar informatie, maar nergens vond je een goede stap-voor-stap beschrijving van hoe je te werk moet gaan… En ja: wel inspiratie in de vorm van foto’s, maar niemand die vervolgens zijn geheimen wil prijsgeven.

Deze Feestdagen heerlijk wegdromen bij het boek der boeken over onze hobby: Het Modelspoor Handboek

In mijn nieuwe Modelspoor Handboek (een ECHT BOEK van echt papier!) spreek ik alle elementen van je modelspoorbaan STAP-VOOR-STAP MET JE DOOR!

Ik laat je exact zien welke keuzes je dient te maken EN WAAROM, zodat je eenvoudig de modelspoorbaan van jouw dromen realiseert:

Z

Alle informatie die je nodig hebt voor het bouwen van een modelspoorbaan. Van het ontwerpen van het baanplan tot praktische stappen in het maken van de onderbouw, aanleggen van de scenery en nog veel meer!

Z

Duidelijke stap-voor-stap instructies zodat je zelfs je droombaan bouwt als je twee linkerhanden hebt!

Z

Het meest recente Modelspoor Handboek met de nieuwste informatie… Zorg dat je op de hoogte bent van de laatste technieken en mogelijkheden op modelspoorgebied.

Z

Laat je inspireren door de vele foto’s en voorbeelden in het boek, met het Modelspoor Handboek zit je weer vol met ideeën voor jouw baan…

Z

Een modelspoorbaan bouwen zonder plan is als autorijden zonder bestemming. In dit boek maak je stap-voor-stap een planning en baanplan zodat je weet wat je gaat bouwen en hoe je dit gaat doen.

Ontvang Direct Het Modelspoor Handboek Voor Slechts € 29,95 19,95 euro Als Je Nu Beslist!

Bestel Jouw Exemplaar Voor 16:00 uur – Morgen In Huis

(Bestellingen op zaterdag en zondag worden dinsdags bezorgd)

“Als her-beginner in deze hobby had ik eigenlijk geen idee wat ik wou en hoe ik aan de slag moest gaan. De informatie in het e-boek van Koen heeft me enorm geholpen om een plan te maken om nu lekker aan de slag te kunnen gaan.”

Peter van Es (Fleischmann H0)

“Dit boek is een aanrader voor iedereen die met Modelspoor bezig is, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde hobbyist. Het boek geeft duidelijke informatie over hoe je een modelspoorbaan bouwt.”

Ruud (H0 en LGB in de tuin)

“Ik ben 3 jaar geleden begonnen met het bouwen van mijn baan, die ik al sinds mijn kindertijd wilde bouwen. Ik ben begonnen in schaal HO zonder echt een idee te hebben wat ik wilde. Nu ben ik net klaar met het leggen van de rails en kan het leuke werk dus beginnen. In dit boek heb ik geleerd hoe ik verschillende stukken scenery maak en waar ik goede plaatjes vind van hoe een gebied er vroeger uit zag. Ik raad dit boek dus van harte aan, aan andere modelspoorbouwers.”

Hubert Aerts uit Vlaanderen

“Ik ben eindelijk begonnen met de hobby na mijn pensioen vorig jaar. Ik heb een kleinzoon die net zo gek op treinen is als Opa en geniet ervan om samen bezig te zijn. Dit boek heeft mij de juiste inzichten gegeven voor mijn hobby. Het is ook een prettig doorkijkboekje met mooie foto’s: erg handig om ideeën op te doen. Aanrader voor iedere modelspoorhobbyist!”

Opa Richard

Tijdelijk extra voordelig voor leden van de Modelspoorclub – maak geen dure vergissingen, bestel NU

In het Modelspoor Handboek geef ik je alle technieken en goedbewaarde geheimen van de echte modelspoorfanaten.

In makkelijke stappen bouw je zelf eenvoudig je modelspoorbaan. Precies zoals jij ‘m hebben wilt in de voor jou beschikbare ruimte.

Met 7 zeer uitgebreide hoofdstukken is dit uitgekiende stappenplan tevens een boeiend naslagwerk waar je nog vele jaren plezier van hebt.

Plus: meer dan 100 ontwerptips!

Klik voor 10 euro korting!

Wat je in dit boek allemaal gaat ontdekken:

R

Hoe je de ideale baan bouwt die past binnen jouw budget en beschikbare ruimte zodat je er nog jaren plezier van hebt!

R

Hoe je een goede onderbouw in elkaar zet als fundament voor de modelspoorbaan (ook als je geen timmerman bent)

R

Welke schaal het beste geschikt is voor jouw wensen zodat je dit achteraf niet hoeft te veranderen

Maar ook:

R

Hoe je superrealistische scenery maakt, van een vlak Hollands landschap tot een Oostenrijks berglandschap!

R

Welke locomotieven en rollend materiaal je moet kopen en waar je op moet letten bij het kopen van je materialen

R

Hoe je de rails op een professionele manier legt zodat je geen ontsporingen hebt

R

Alle technieken om de verweerde look op zowel de treinen als de scenery te creëren

R

Welke huis-, tuin- en keukenmaterialen je gebruikt voor de scenery – lekker veel geld besparen!

En niet te vergeten:

R

Hoe je met werkblad NEM111 zelf eenvoudig bochten uitrekent

R

Welke gereedschappen je minimaal nodig hebt voor de mooiste modelspoorresultaten

R

Welke gereedschappen je waarschijnlijk gewoon al hebt liggen – wat anderen ook beweren: die hoef je niet meer aan te schaffen en dat scheelt dus in de kosten!

R

Wat de allerbeste ondergrond is voor je modelspoorbaan (verrassend antwoord)

R

Wat voor jou een goede schaal is om mee te werken

R

Hoe je de lastige invloed van boogstralen op de bochten in je ontwerp eenvoudig oplost

R

De beste plek in huis om je project te maken (en waarom dat is)

En dan had ik je dit nog niet verteld:

R

Hoe je aan betrouwbare informatie komt om bestaande trajecten na te bouwen (dit vertelt niemand je!)

R

Welke software het meest geschikt is om je ontwerp op de computer te maken

R

Hoe je de besturing van je modelspoorbaan 100% digitaal regelt

R

Stappenplannen om zelf adembenemende scenery te maken

R

Heuvels en bergen maken met de gaas- en met de foammethode (simpeler en mooier kan niet)

R

Het principe van ‘weatheren’ PLUS slimme technieken om dat goed toe te passen op al je modelelementen

R

Wat je kunt leren van het grootbedrijf – en wat beslist niet!

R

Waar je rekening mee houdt bij het maken van je bouwplan

R

En waar je rekening mee houdt bij je bouwplan-ontwerp zodat wat je in je hoofd hebt ook echt tot uitvoer komt

R

Waarom een pendelbaan niet ideaal is als je je loc vooraan wilt laten rijden (en een paar manieren om het op te lossen)

R

Wat een slimme baanopstelling is als je met schaduwstations werkt

R

Waarom je vanuit het landschap ontwerpt (en niet vanuit het traject dat je in je hoofd hebt) en waarom dat het mooiste resultaat geeft

R

Hoe je rijlengte wint door de hoogte op te zoeken (compleet met eenvoudige rekenkundige formules)

R

Hoe je in 9 makkelijke stapjes realistische naald- en loofbomen maakt

Tijdelijk 2 gratis bonussen ter waarde van € 27,95

Bonus 1: Gratis Handboek Budget Modelspoor twv € 9,95

Met deze praktische, digitale gids kun je meteen flink besparen op de investeringen die je gaat doen voor je modelspoorbaan.

Alleen al de slimme onderhandelingsmails die erin staan zorgen dat je honderden euro’s minder gaat uitgeven…

Onmisbaar voor elke modelspoorbaanhobbyist. Waarde € 9,95 – tijdelijk gratis: bestel nu het Handboek Modelspoorbaan.

Bonus 2: Gratis bouwtekening opbergkast scenery-materiaal twv € 17,95

Als je bezig gaat met de scenery van je modelspoorbaan, is het handig om al je materialen overzichtelijk bij elkaar te hebben.

Dat lukt met deze praktische, zelf te bouwen opbergkast. Nooit meer zoeken naar wat je nodig hebt, maar alles netjes bij elkaar. De waarde van de bouwtekening is 17,95  tijdelijk gratis: bestel nu het Modelspoor Handboek.

€ 10,00 Feestelijke Korting op het Modelspoor Handboek

Omdat het bijna kerst is en ik weet hoe lekker het is om tijdens de feestdagen af en toe weg te dromen in onze hobby. Even bijtanken. Inspiratie opdoen. Mooie plaatjes bekijken. Aantekeningen maken…

Omdat het bijna kerst is krijg je het Modelspoor Handboek tijdelijk van 29,95 voor slechts 19,95 euro (excl verzenden).

Je krijgt dus maar liefst € 10,00 korting en let op: het is een echt boek dat ik je toestuur!

Maar wees er snel bij want dit aanbod is geldig tot 24 december 18:00 uur

Klik voor 10 euro korting!

Mijn Persoonlijke 30 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Omdat ik er absoluut 100% zeker van wil zijn dat je echt tevreden bent met dit waardevolle naslagwerk en deze inspiratiebron, zodat je er echt wat aan hebt, bied ik je mijn persoonlijke 30 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie aan.

Als je het gevoel hebt dat je niets aan dit boek zou hebben, dan stuur je het onbeschadigd naar me retour en stort ik direct het volledige bedrag aan je terug.

Dit is je unieke kans om de modelspoorbaan van je dromen te bouwen – zonder de fouten te maken die ikzelf heb gemaakt

Laat ik heel eerlijk met je zijn: dit is een echt boek met echte bladzijden en extreem waardevolle informatie. Bouw zelf stap-voor-stap je modelspoorbaan – kan niet mislukken.

Neem de adviezen in het boek ter harte en je maakt niet de fouten die ik (en duizenden anderen modelspoorbaanhobbyisten) al hebben gemaakt. De reden dat ik je dit boek zo voordelig kan aanbieden is omdat ik al mijn inzichten en ideeën graag met je deel.

Ja, het boek is zowat verliesgevend. Maar omdat jij lid bent van de Modelspoorclub en het bijna kerst is, krijg je het tijdelijk extra voordelig.

Je doet er daarom goed aan NU TE BESLISSEN!

P.S. Je kunt nu 2 dingen doen:

1) Deze pagina verlaten zonder actie te nemen en dan na de kerst terugkomen om te zien dat de prijs is verhoogd naar € 29,95 (echt balen!)

2) Je besluit om mijn boek te bestellen en 30 dagen lang te proberen voor maar 19,95 euro (ex verzenden)

P.P.S. Dit is een tijdelijk kerstaanbod. Als de klok hieronder op ‘0’ staat is het aanbod voorbij…

Ontvang Direct Het Modelspoor Handboek Voor Slechts € 29,95 19,95 euro Als Je Nu Beslist!

Bestel Jouw Exemplaar Voor 16:00 uur – Morgen In Huis

(Bestellingen op zaterdag en zondag worden dinsdags bezorgd)

Hobby Publishing – Valckenisseweg 28 – 4411BR Rilland – KVK: 70781354 – BTW nummer: 858456746B01